08 Aug Fonds Kwadraat

Onze Army collectie / Poolse leger deken jassen is mede mogelijk gemaakt door Fonds Kwadraat.

Fonds Kwadraat is een onafhankelijke stichting, zij bieden talentvolle kunstenaars en ontwerpers de mogelijkheid een rentevrije lening af te sluiten voor het ontwikkelen, maken en presenteren van nieuw werk. Fonds Kwadraat wil met de leningen bijdragen aan de professionalisering en groei van de kunstsector. Door zelf te investeren vergroten kunstenaars hn economische en financiële zelfstandigheid en kan hun artistieke praktijk groeien. Zij zien het verstrekken van een lening als een duurzame manier van financieren. Een bedrag wordt uitgeleend en komt weer terug, zo kan het geld telkens opnieuw en steeds voor andere projecten worden ingezet.Voor meer informatie over Fonds kwadraat kun je kijken op hun website: http://www.fondskwadraat.nl.

Meer foto’s en informatie van onze Army collectie zijn te vinden op Facebook en Instagram.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.